http://www.yusufuyanik.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/d9748_hero_promo1290366033.jpg

Marvel ve DC Comics kahramanlarını beyaz perdeye aktaran Hollywood, 2011’de Thor, X-Men, Captain America, Green Lantern ile epeyce iddialı geliyor!
21/11/2010 21:00

Hollywood, Batman, Superman gibi yıllardır yinelediği Marvel yapımlarının dışında son yıllarda bu kategoriye Spider-Man, Iron Man, Hulk ve X-Men gibi yapımları da ekledi. Çizgi romanların sinema uyarlamasındaki başarı epeyce karlı olmuşa benziyor ki, Holywood önümüzdeki sene DC Comics ve Marvel’in çizgi romanlarından uyarlama 5 yeni film yayınlayacak. Bu 5 yeni filmi sizin için derledik.

Thor

Büyük çekiciyle düşmanlarının korkusu haline gelen Thor, İskandinav tanrılarından biri. 17 Haziranda Türkiye’de çıkması planlanan filmde Anthony Hopkins, Samuel Jackson, Natalie Portman gibi oyuncular yer alacak. Film, insanların yanında yaşamak isteyen Thor’un dünyaya gelmesini fakat Loki gibi kötü tanrıların onu bu gezegende rahat bırakmamasını konu alıyor.

X-Men : First Class

X-Men serisinin en yeni yapımı X Men: First Class, 3 Haziranda Türkiye’de gösterime girecek. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan X-Men Origins: Wolverine’de, Wolverine’in geçmişini görmüştük. Son yapımda ise Profesör Xavier ve Magneto’nun X-Men öncesi dönemi anlatılacak.

Captain Amerika

Avengers ekibinin başındaki Captain America’nın öyküsü İkinci Dünya Savaşı zamanında geçiyor. Steve Rogers adındaki gencin kendini Captain Amerika’ya dönüştüreceği öykü Temmuz 2011’de çıkacak.

Green Lantern

Bir yüzek sayesinde doğaüstü güçlere sahip olan Hal Jordan’ın hikayesini konu alan Green Lantern, 15 Temmuz’da Türkiye’de gösterime girecek. Görsel efektler konusunda iddalı yapımın kadrosunda Tim Robbins, Ryan Reynolds gibi oyuncular yer alıyor.

kaynak: shifdelete.net